Geeneinde 16, 2381 Weelde


Werkwijze

Kennismakingsgesprek

In dit gesprek maken we kennis met elkaar. Meestal vindt dit gesprek telefonisch plaats. Er wordt al een beetje duidelijk waar de knelpunten zitten. Als we beiden vinden dat er een klik is, maken we een afspraak voor een oriëntatiegesprek.

Oriëntatiegesprek

Een oriëntatiegesprek is altijd bij jullie thuis. Door dit gesprek wordt de hulpvraag duidelijk. Er is ook altijd even tijd voor een leuke activiteit. 

Coachingstraject

Tijdens dit traject wordt gekeken naar wat er gebeurt als een kind ontploft. Ook wordt duidelijk wat er voor een ontploffing allemaal gebeurt en wat een ontploffing helpt te voorkomen. We doen leuke spelletjes, creatieve activiteiten of gaan wandelen in het bos. Op deze manier komen er mooie gesprekken op gang en is er een ontspannen sfeer. Jullie als ouders worden zeker niet vergeten in dit traject. Er wordt gewerkt aan meer rust in huis en minder frustratie. 

Traject voor ouders van jonge kinderen

Voor ouders van kinderen tot een jaar of 5 is er een speciaal oudertraject. In 7 modules begeleid ik je naar meer rust binnen het gezin. De eerste, de vierde en de laatste module zijn live (of indien handiger online) en de tweede, derde, vijfde en zesde module zijn opgenomen video’s met bijbehorende vragen en opdrachten.

Familieopstellingen 

Ik heb de opleiding opleiding Systeem Dynamieken in Families afgerond. Soms is het niet meteen te achterhalen waar bepaald gedag vandaan komt. Dan kan een opstelling duidelijkheid bieden. Op deze manier wordt zichtbaar gemaakt waarom je kind bepaald gedrag vertoont.

Interesse of nieuwsgierig? Klik hier voor meer informatie. 

Groepsopstellingen in de klas

Speciaal voor een ‘klas met ambras’ verzorg ik groepsopstellingen in de lagere school in die groepen waar het handig is om de groepsdynamiek eens in beeld te brengen. In 3 bijeenkomsten van ongeveer anderhalf uur wordt er heel wat zichtbaar.

Reiki

Blokkades in je lijf kunnen ook voor (vage) klachten zorgen. Met behulp van Reiki kunnen deze blokkades opgeheven worden. Dit kan prima bij kinderen. En ook voor jou als ouder kan het helend werken. Een sessie duurt ongeveer een uur.

Access Bars

Ruimte maken voor nieuwe informatie. 

Bij baby’s en kinderen kan het resulteren in beter slapen, rustiger zijn, makkelijker kunnen studeren, betere resultaten op school, beter luisteren, meer zelfvertrouwen, enz.

Een sessie voor kinderen duurt 30-60 minuten en een sessie voor volwassenen duurt een uur.R